Monday 6 February 2017

Tubelight Releases On Eid 2017

Dunne buis film van Salman Khan's Volgende Project. Dit is de Kregor Kabir Khan. Dit is ook Ek Tha Tiger in Bajrangi Bhaijaan Director Kabir Khan. Veel Wordt Niet onthuld in de film als Het Tubelight Onder Een andere Toelichting op basis van gegevens van 2 Landen Tussen India in China. Zhu Zhu (Chinese actrice) is Het tegenovergestelde Salman Khan in deze film. Zal Het Worden gelanceerd in 2017 OM Het Eid festival Markeren jou. 



Zal film periodiek filmset in Achtergrond van de oorlog in Indochina in 1960. Een film Zal Het Beweging Tussen echtpaar DAT in het land der Beide Landen Laten Zien. In de film Salman Khan Zal man Indiase woord woord woord van de Chinese taal is het woord bruidsmeisje bij Het is Verrassend DAT Salman Khan Waarvan karakter Een naam is Tubelight Zal spelen. Khan is in Feite Het spelen Een speciale man in de film Wiens brein Werkt als een Kind in De Tijd Zal Het Nemen Om Te Veel Dingen je leren. Dit Zal Eerste Keer zijn DAT Salman kahn spelen dit Soort rol Eerder gespeeld Een rol in de Geestelijke Kyon ki zijn! Salman Khan Sohail Khan real life Jonger broer jongere broer speelde in Beroemde filmster. 

Filmregisseur is de maker van de film is erg gevoelig. Buislamp is een Bollywood film projector is Salman Khan in de wereld van muziek en film Kabir Khan. Zal film Worden fRelease op Eid in 2017. In de film Salman Khan Zal speelt Een Indische sterven Valt voor Chinese Het meisje grens in Steken van Het interessante Salman Khan is DAT Een naam karakter Tubelight Waarvan van Zal spelen. Salman eigenlijk speelt Een speciale man in de film Wiens brein werkt het type als Een Tijd Zal Het Nemen OM Veel Dingen Begrijpen jullie.

No comments:

Post a Comment